dissabte, 20 de novembre del 2010

vincles

Avui començo l'entrada donant les gràcies als que seguiu el bloc. Ens fa sentir bé saber que esteu pendents del viatge, i també ens fa sentir acompanyats llegir els vostres comentaris.
Ahir a la nit l'Endale ens va portar a sopar a un restaurant típic Etíop. Injera amb un licor de mel, i balls típics. Al principi vam pensar que entràvem a una mena de tablao etíop, però al final vam acabar tots ballant com ells (més o menys).
I avui al matí, nova visita al centre. Quan ens veu, el Pau ja camina (més que córrer) cap a nosaltres, i ja li anem reconeixent gestos. Quan s'apropa, aixeca els braços i acota el cap entre les nostres cames, i quan seiem, de seguida s'asseu entre les cames.
Avui hem portat galetes i sucs, i també descobrim com ens l'hem de guanyar. S'ha menjat mitja dotzena de galetes i dos sucs i mig (no som exagerats, només li hem donat dues galetes i un suc, i ell ha anat trobant la resta. De la vista está bé)



Com sempre hem jugat amb els globus al pati, i ell xuta i nosaltres el seguim. Està més actiu, ens busca per estar amb nosaltres, però també li agrada caminar sol.
Li hem sentit la veu per primera vegada. Ha repetit una paraula (que evidentment no hem entès), d'una manera que a mi m'ha semblat trista, però de seguida ha perdut la mirada, perquè hem descobert que li agrada el joc del  "tat". Somriu quan ens amaguem i apareixem de sobte.
Hi hem passat gairebé dues hores, però ni ens n'adonem. Avui hem marxat a l'hora de dinar, i l'hi he pogut donar una mica, i només una mica, perquè estava tip de galetes. Després ha anat als braços de la MRosa i ja estava a punt de fer la migdiada allí mateix.


No hem volgut interferir gaire, perquè ara que comença crear vincles ha somicat una mica quan l'hem tornat a deixar amb les cuidadores. És una mica trist deixa-lo allà precisament ara, però sabem que és bo per a tots, i que dilluns hi tornarem (diumenge és festiu) Per cert, sembla que dilluns farem la festa de comiat i ens el podrem endur ja cap a l'hotel amb nosaltres. Ja veurem.
 

11 comentaris:

  1. hola,

    quina il.lusió!!! no veia el moment de coneixer-lo. La mare m'ha dit que el Nil i l'Ada l'han vist pel blog.

    Bueno,ara ja no valen consells, ja us ho fareu, nosaltres a callar.
    I si arriba a les galetes, es que... ho sento Quim li surt lo de cal caba igual que son cosi, que en pic arriba ataca les galetes (algu hi ha també que ataca la nevera) bueno, ja el us comenceu a conèixer.

    Una idea, potser ja hi heu pensat.
    Si esteu aquí amb altres pares de nens del mateix centre, crec que pot ser bó que us passeu els contactes i que quan es facin grans es vegin entre ells.
    si no us sembla bé, o algun dels pares no vol, no passa res, però al Pau, potser quan sigui adolescent li agradarà saber que pot tenir amics del mateix lloc. SEgur que no soc el primer que ho diu, potser els de l'associacio ja us en han parlat d'aixó.

    Petons, familia.

    ResponElimina
  2. que bien que esteis encontrando el ritmo para conoceros los tres, las fotos y los comentarios del blog transmiten mucha ilusion y cariño. por aqui tambien estamos deseando veros de vuelta, juntos.
    Marimar y Jordi

    ResponElimina
  3. Ei Quim, quan el Pau vegi la 1a foto (la que el tens assegut entre les cames) pensarà: el meu pare és un gegant, pq xato se't veuen unes llesques considerables! Ja, ja,ja
    I no us preocupeu perque el Max en teoria parla el nostre idioma i tampoc l'entenem!
    I sobretot, sobretot,...., demà no us descuideu les galetes i el suc!
    Mil petons

    ResponElimina
  4. Ja es la segona vegada que obro avui el bloc.Ara ja tinc el dinar mig preparat per demà,serem colla com de costum i avans d'anar a dormir com si us digues bona nit a tots tres ho he tornat ha llegir i mirar-vos a les fotos i com cambien, que maques eren les primeres i que precioses son les d'avui.Quim que relaxat estàs amb ell entre les cames i que amorosa tu MRosa i el Pau als teus braços.
    Ha! com disfruto i quina bona idea va ser crear el bloc,ara ens moririam d'angunia volent saber coses vostres...
    Molts petons, demà encara que sigui festa escriviu tambè.
    Adeu.

    ResponElimina
  5. Quina bona pensada de poder-nos comunicar, m'emociono de veure-hos i pensar que aviat li podre fer el primer dinar a Barcelona, ja em direu el que mes l'hi agrada i aixi guanyar-mel una mica i vulgui tornar! un petó per tots tres de tots nosaltre

    ResponElimina
  6. Hola Quim, sóc la Maria . La Dolors em va dir l'altre dia que era el dia X i que veuríeu el Pau. Quina il.lusió que em fa veure-us tan feliços després d'haver llegit els teus comentaris i veure'n les fotos .Quin nen més bonic ! Ja veig que té moltíssimes ganes de venir amb vosaltres amb aquesta sensibilitat que teniu . Sereu els millors pares del món! ENHORABONA I MOLTES FELICITATS! El Pau pot estar content, ja que serà un nen molt afortunat amb vosaltres.
    Una abraçada i un petonàs per al Pau
    Maria

    ResponElimina
  7. Ei nois aquest enano cada dia el veiem més guapo, L'Hug diu que pq no canvieu la fulla del calendari i així ja veniu, pq l'ordinador no contesta. La Pia vol trucar, li hem dit que millor escrigui pel blog, però bueno intenteraerm aguantarm, se'ns esta fent etern!!!. En Seo us té al telèfon i ens informa quan hi ha novetats al Blog.
    Bueno trio maravillas escriviu que estem totatacats dels nervis i si us llegim es fa més amè

    ResponElimina
  8. Hola Maria Rosa i Quim,

    cada dia miro el blog que el Toni ens va comentar que havíeu fet. Em fa molta il·Lusió veure el nen i veure-us, i veure com cada dia tot va millorant.

    Avui hem dinat amb la Magda i el Salvador i hem estat llegint el blog després de dinar, ens ha emocionat molt a tots.

    Ahir vaig parlar amb el Josep (el teu pare) i ens va dir que tornaríeu sobre el dos de desembre, ja ens trucarem i ens direu quan us podrem visitar.

    Molts petons de part de tots!

    ResponElimina
  9. L'Eva, la Júlia, l'Adrià i l'altre que viu amb ells21 de novembre del 2010, a les 21:09

    La Júlia escriu: quim maria rosa estem molt contents de veure al Pau.
    L'Adrià diu: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    L'Eva escriu: estem impacients per veure-us a tots tres ja a casa.
    L'altre que viu amb ells diu: va, que ja queda menys.

    Una abraçada ben forta a tots tres de tots quatre

    ResponElimina
  10. Super super emocionant!!! No hi ha dia que no es despenji alguna llagrimeta. Endavant campions!!!

    ResponElimina
  11. quina il.lusio!!!

    ResponElimina