diumenge, 21 de novembre del 2010

Turistes a Addis

Avui hem fet els turistes. Ens han vingut a recollir tard, perquè es cel.lebrava una cursa que passava a prop de l'hotel. Cap a les 12 hem sortit.
Ens han portat a un lloc que es diu Entoto, al cim d'una muntanya que està al costat d'Addis Abeba (en realitat és el lloc on es va fundar la ciutat). Hem vist una mica de panoràmica de la ciutat (la gran quantitat d'eucaliptus que hi ha no deixaven veure gaire cosa...) i hem baixat caminant fins a l'esglèsia de Sta. Maria.


L'esglèsia avui estava plena de gent perquè hi havia una peregrinació des d'una altra esglèsia (St Miquel). Està en un recinte on també hi ha un museu dedicat a l'antic emperador Menelik, i el Palau on vivia. Els hem visitat tots dos.




Després hem anat a dinar, i quan hem acabat hem anat de compres: a un carrer comercial típic d'Addis Abeba:
En acabar, un cafè i cap a l'hotel, a descansar una mica, i quedar per sopar.
Algú ha tornat a preguntar què farem demà, i el guia ha tornat a repetir que a la tarda anirem al centre i ja podrem portar el Pau cap a l'hotel. Hi ha preguntes i respostes que es repeteixen sistemàticament durant el dia. Aquesta n'és una, però també hi ha "quan anirem a fer el passaport, quan marxarem, perquè estem en aquest hotel, quan anirem d'excursió amb els nens, ..." i les respostes són sempre les mateixes. Sempre. Coses d'anar en grup...
Nosaltres tenim moltes ganes de tornar a veure el Pau, i endur-nos-el cap a l'hotel amb nosaltres. Demà tindreu més fotos del Pau. 


 

2 comentaris:

  1. PAU els cosinets Ada,Teia i Nil t'envien desde cal caba,t'envien una abraçada i un petó (Aixó ho ha dit l'Ada)La teia que viu a cal Raimat,diu:Que etimeu molt al Pau i que li regalará una jaqueta que li vaigi petita.I l'Ada diu que li regalará un peluche.La Teia diu:Que quqnt vingui el pau li fará un regal,que será sorpresa.
    Ja veieu que estem tots d'avant del bloc i anem seguint les vostres excursions.

    ResponElimina
  2. Venga que avui ja esteu amb el Pau de nou!!!!!!!!
    Nois quines ganes de que estigeueu per aquí.Petons i espero al vespre per veure les notícies del dia. Petons del quartet al trio

    ResponElimina