dijous, 18 de novembre del 2010

Avui sí

Avui hem conegut el Pau. Avui ha pres sentit tot el desig de fa ja cinc anys, des que ens vam casar... Volíem tenir un fill i avui l'hem conegut.
Avui han quedat plenament justificats aquests anys de frustracions, desitjos, pors, il.lusions i espectatives. Avui ha sigut un dia que recordarem per sempre.  Avui hem conegut el Pau. El nostre fill.
I ens l'han fet gruar, perquè resulta que avui al matí feien una inspecció al centre, i no hi hem pogut anar. Ens han portat a fer el turista per la zona del mercato d'Addis Abeba, un gran mercat a l'aire lliure, ple de menjars, roba, aparells electrònics,... i visita inclosa a la botiga d'un amic del guia. Hi ha coses que són iguals a tot arreu. Ens ha agradat molt, però tothom estava més pendent del que ens esperava a la tarda que no pas de la visita. Després de dinar hem anat cap al Centre, on ens esperava el Pau.
En una sala gran hi havia tots els nens, les cuidadores ens han indicat on era el Pau, i finalment l'hem vist. Al principi s'ha mostrat espantat, gairebé no es movia i tenia la mirada fixa cap al fons de la sala. Ni ens mirava. Nosaltres li dèiem "hola, hola", però no reaccionava. Li havíem de donar temps...  Potser hem estat una hora així... llavors han aparegut unes xuxes, i de cop ha començat a somriure, i a poc a poc ha anat agafant confiança. A partir d'aquest moment ja hi hem jugat, li hem fet petons, corríem, i ell somreia i feia aquell gest que fa 4 mesos que vèiem només en una foto. Hi hem estat unes tres hores. Ha sigut una tarda molt intensa, maca, emocionant, i que anirem païnt a poc a poc. Demà hi tornarem, i ara ens queda la curiositat de saber com ens rebrà, com ens reconeixerà,... però alhora tenim la seguretat que quan ens vegi, si li costa estar relaxat amb nosaltres, durarà poc, i segurament  passarà poca estona quan farà un somriure com el de la foto, amb la diferència que ara aquest somriure el tenim amb nosaltres.

14 comentaris:

  1. Quins ullassos, just com els del seu tiet. El somriure de moment només us el veiem a vosaltres, a veure si aconseguim una foto ven bonica!!!!

    ResponElimina
  2. PAU, el nom la escrit la Teia que esta molt contenta amb el cusinet nou. A crescut una mica des del dia de les fotos, està guapíssim. L'Ivan diu que esta desesperat per veureus a l'estació ( doncs no li queda!!)

    ResponElimina
  3. UFF jo també estic molt emocionada.
    Felicitats pares. Quines galtes, li faria un pessic carinyòs.
    Estic enganxada al vostre bloc. Fins demà.
    Jo també vull veure el somriure...

    ResponElimina
  4. Des d'aqui és també extrany i emocionant a l'hora, i els vostres comentaris ens posen la pell de gallina. Suposem que hem d'intentar dosificar les emocions...però què carai, estem molt contents!!!

    Molts petons a tots tres

    ResponElimina
  5. Eva, Júlia, Adrià i l'altre que viu amb ells18 de novembre del 2010, a les 21:22

    Les vostres cares ho diuen tot i el Pau és molt guapo. Moltes felicitats papis.Ja tenim ganes que torneu per a poder conèixe'l personalment.Un petó emocionat pels 3 de tots 4.

    ResponElimina
  6. Demà xuxes directament!!! Que no cal tornar a passar una hora tant llarga com la d'avui.
    Però imagineu que li deu haver passat al Pau pel cap: "qui deuen ser aquests dos descolorits, que m'estant parlant en no sé quin idioma!!"
    Molts petons, i si pot ser, només si pot ser, demà -que espero que torni haver foto- no somrigueu més pq no us cabrà la rialla a la cara.

    ResponElimina
  7. be,ara jo i el pare.
    Embadalit, es la paraula que em surt,quines ganes
    de petonejar-vos a tots tres.Pobre quin susto amb
    aquets pares tan contens!!!!
    Xuxes,directe demà com diu la Sandra.
    Esperem més fotos i mes coses.pendents sempre del bloc

    ResponElimina
  8. Aix nois quines cares que guay, no tinc paraules, brutal. Els enanos encara no han vist les fotos demà els hi ensenyaré. Un altre enganxada al vostre blog, que fins el 1 es farà etern.
    Felicitats Padrazos i felicitats avis tiets i tots

    ResponElimina
  9. La Pia té moltes ganes de coneixer al Pau i l'Hug no perque ja el coneix, encara ens estem despertant i el primer que hem fet és veure les fotos del Pau al coll dels seus pares i ens ha sorprés molt com ha cabut aquesta rialla a la cara de la M Rosa. A veure si li feu pessigolles al Pau i així el veiem riure. Ens preguntem si el Pau ja sap jugar a pilota. Estem molt content per vosaltres i per nosaltres. Felicitats Papis

    ResponElimina
  10. Què bonic!!! Quins ullassos!!!
    Moltes felicitats parella.
    Una abraçada molt forta.

    ResponElimina
  11. ¡Quina alegria!!! Quina cara de felicitat feu m´encanta... i en Pau es una monada, fins aviat i molts petons a tots tres

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats per poder estar ya amb el Pau

    ResponElimina
  13. Aix Pares quines fotos més maques i quina experiència tant bonica ens esteu fent viure a tots plegats.
    Una abraçada ben gran i repleta de petonets des de la Segarra.

    ResponElimina
  14. Moltes felicitats Quim i Maria Rosa. Quina alegria contemplar la vostra felicitat. Molt bé, petonets.
    Alba

    ResponElimina