diumenge, 28 de novembre del 2010

dia d'hotel

Se'ns ha parat l'ordinador. Escric des de l'ordinador de recepcio, que no te ni accents, no apostrofs, ni ce trencada, ni endolls USB. Per tant, sortira el que sortira i no hi haura ni fotos ni videos. Segueixo en deute.
Avui ens hem quedat a l'hotel, perque hem pensat que seri una bona idea que el Pau tingues un dia tranquil i rutinari.
Total, que entre escriure a la recepcio (que no es gens intim), i que ha sigut un dia molt tranquil, doncs poca cosa a vui al bloc.
Mati jugant a futbol al parquing, i a perseguint-nos a l'habitacio, i tarda amb una bona migdiada (ja era hora), i mes futbol i persecucions a l'habitacio.
Descobrim que el Pau (que per cert, ja esta recuperat de la febre pero li queda la tos), tambe s'enrabia, i molt. Es tossut. Si s-enrabies i prou, mira, pataleta, plors, i ja et tranquil.litzaras... Pero el problema apareix quan es queda bloquejat per la tensio. Sembla que es clavi a terra, i les cames les deixa absolutament tenses. Llavors cal desbloquejar-lo amb algun intermediari: aigua, algun joc, una abracada,... Ja ho anirem aprenent.
Dema anem a l'ambaixada a fer mes papers, i si tot surt be, comencarem a pensar en la tornada. Dimecres, per fi.      

3 comentaris:

  1. Doncs be , despres de la tempesta
    ve la calma,Aneu mentelitzant al Pau per el nou ambient que l'espera.La tieta Rosi està amb nosaltres i tambe envia un peto per tots vosaltres

    ResponElimina
  2. ja queda menys per la tornada. Un petó.

    ResponElimina
  3. La Teia va disfrutar molt ahir amb la vídeo conferència. Tenim ganes de veureus, fins aviat....

    ResponElimina