dissabte, 27 de novembre del 2010

excursió i febre

Avui hem sortit d'excursió a veure uns llacs que hi ha cap al sud d'Addis. Ha sifut maco el que hem vist, però nosaltres estàvem cansats.
Avui a quarts d'una de la matinada el Pau s'ha despertat i ha començat a plorar amb molta desesperació i desconsol. Ha sigut ben bé una hora d'impotència per part nostra, perquè l'únic que podíem fer era estar al seu costat. Res del que dèiem ho entenia, i l'únic que hem fet a estat seure al seu costat i esperar. Al matí s'ha aixecat igual, també gairebé una hora sencera en aquesta situació.
La sortida sembla que el calmava, tot i que ha estat tot el dia molt quiet, i com deia ens ho hem passat bé. Uns llacs que estan en una zona volcànica, bastant tranquil.la, i que sembla un lloc on la gent hi va a passar el cap de setmana.
Però quan marxàvem el Pau s'ha mig endormiscat, i hem notat que li pujava la febre, i tenia una tos seca. A sobre, hem trigat més del compte en arribar a l'hotel, el Pau adormit i tossint tota l'estona, i hem arribat bastant nerviosos i cansats.
Llavors ens hem adonat d'un error greu de pares novells: només vam portar un termòmetre i medicaments per a adults. Ni Dalsy, ni apiretal, ni xarop per a la tos,... res de  res. Sort que al grup hi ha pares amb experiència i ens n'han deixat.
El Pau estava a 38º (ens han dit que això és no res per a un nen), i amb el Dalsy li ha baixat a 36.8º en mitja hora. Ja està, però els nervis, la tensió i el cansament no ens els treuen ningú.
Us penjo el video que us devia d'ahir, i us torno a deure alguna foto del dia d'avui.  Començo a pensar que això de ser pare novell i blocaire alhora és molt cansat... o m'he organitzar millor. Però no patiu, que a tots dos ens agrada explicar-vos-ho i seguiré escrivint.





5 comentaris:

  1. hola soc la pia el pau amb quin idioma parle? ens entendrà quan arribi?. Nosaltres farem el possible per a que ens entengui. farem gestos i senyals amb les mans i li ensenyarem a jugar al pilla pilla. Demà anem a dinar a Casa l'Avia Asun i l'avi Josep, segur que parlem del Pau i de voslatres.
    0123456789 0123456789
    hola pau adeu pauet 9876543210

    ResponElimina
  2. Si no cometessiu tots aquests "errors" no serieu pares novells, no?

    Ànims que això ja s'acaba i aviat estareu per aquí per decidir amb quin dels milers de consells queus donaran les àvies i els pares no-novells!!

    ResponElimina
  3. Truquillos de pare novell... A mi el que em funciona és cantar. I ho faig fata, però és igual. En un llibre que s'ha convertit en la meva biblia del pare novell, vaig llegir que el reggae és ideal per tranqulitzar els nens. Es veu que te la cadència ideal. He passat vàries nits tararejant el 'This is love' i donant les gràcies al Bob Marley fins quan sento la respiració regular del Max que anuncia que s'ha adormit.

    La vida del papa-blogger és durissima, així que ànims!!

    Una abraçada als tres

    ResponElimina
  4. Tots aquets lapsos aniran passant, tot es va aprenent de mica en mica i no us engoxeu d'aqui quatre dies ho veureu tot mès fàcil i dormireu mès hores ( A vegades clar)

    ResponElimina
  5. Quin futboliste mes bo que teniu, no en falla ni una,i es drete fijo!
    Esperem que la febre sigui de cansament i del refredat, està a l'edat dels "mocosos" com deie el tiet Masana.
    Petons i fins demà que es millori el Pau i dormiu......

    ResponElimina