dimarts, 23 de novembre del 2010

primer dia a l'hotel

Avui hem passat el primer dia a l'hotel amb el Pau. La primera nit. Pares novells. Gairebé no hem dormit perquè cada dos per tres ens despertàvem si sentíem el Pau. I és clar que l'hem sentit. El Pau respira i somia... doncs a cada gemec, els papes novells a mirar què passava. Tota la nit. Segur que hem dormit, però a trossos. El Pau, 9 hores d'una tirada. I després una i mitja de migdiada (aquesta, tots tres junts)
Quan hem baixat a esmorzar hem comprovat que no érem els únics. Tots els primerencs fèiem una careta de son... però contents. Abans d'esmorzar l'hem banyat per primer cop, i es sorprenent la dificultat que té per jugar. L'hem assegut a la banyera, i així s'ha quedat. Només quan li hem donat un tap a jugat una mica, però de picar amb les mans a l'aigua i riure, res de res. 
Els dies es faran llargs a l'hotel, perquè és un espai tancat on hi ha poca cosa a fer. Juguem amb els nens al pàrquing, però no estan acostumats a jugar entre ells i juguen sols o amb nosaltres. Una altra cosa sorprenent.
Nosaltres hem combinat estones al pàrquing i estones a l'habitació, que és on es mostra més juganer. Riu i juga amb nosaltres, i ja gairebé no apareix aquella mirada de bloqueig i de tensió. Ara és fàcil fer-lo riure. 
Però també li coneixem els punts dèbils. De sobte somica, fa una cara molt trista, i repeteix alguna paraula en la seva llengua. Ara sabem que això vol dir que té pipi, que no li agrada rodar per l'habitació sense pantalons, o que té gana.
Amb la gana ens comencem a posar seriosos, perquè si no estaria menjant tot el dia sense control. Pensem que es deu a que ha passat gana al centre (o abans) i ara hi ha més delit. També pot ser causat per mateix neguit de la situació que està vivint. Cal controlar-lo, i donar-li la seguretat que el menjar no li faltarà... però a l'hora que toqui.
A la MRosa no l'afecta tant, però quan plora, posa aquella cara tan trista (o a mi m'ho sembla), l'abraçaria i em posaria a plorar amb ell. Però no ho faig. Entenc el que li passa, i per tant, l'abraço, el faig somriure,... estrategies de papa primerenc.
Avui no us penjo fotos perquè ara el Pau dorm, i no vull fer soroll engegant la càmera i buscant els cables. Dema ho faré abans. Avui ha estat un dia bastant atrafegat, i ara estic cansat. Hem tingut un sopar mogudet, perquè han trigat gairebé dues hores a portar-nos el sopar (crema de pollastre i truita). Pensem que és perquè avui al vespre els ha marxat la llum 3 vegades, però ho podrien haver dit... Menjador petit, gent cridant, gent emprenyada, nens plorant.... 
Ara la MRosa ha sortit a caminar una estona amb una altra mare. Han fet bé, perquè des que som aquí pràcticament no hem fet cap mena d'exercici, i avui especialment cal desconnectar.  L'espero escrivint això. Quan arribi, a dormir.

7 comentaris:

  1. No preocuparse" Calma, es cuestió d'adaptar-se a tantes coses noves,tot anirá bé.Aixó del menjar també ho he pensat jo, perque quasi sempre el veiem amb el suc a la ma.Experiencia de mama: La MRosa no respirabe,El Joan ,si i la Mireia ja roncabe, imagineu els altres dos....
    Esperem més coses demá ,.Ens teniu ben penjats al bloc.

    ResponElimina
  2. PIA CABA SANTORO CELESTE23 de novembre del 2010, a les 21:41

    LA PIA DIU QUE ESTIGUEU BEN CONTENTS PEL PAU I TAMBÉ QUE POGEUEU DONAR-LI XOCOLATA I LACASITOS I MOLTES COSES MÉS QUE LACASITOS I XOCOLATA DONEU-LI MOLTTA FRUITA I MOLT SUC. SI US AGRADE MOLTES GRAISIAS PER EL PAU I LA MARIOSA I EL QIM MOLTES GANES DE CONEIXE EL PAU FIRMA ADEU 123456789

    ResponElimina
  3. El missatge de la Pia ja queda prou clar, només donar-vos ànims que suposo que els dies d'hotel es faran llargs, però en 4 dies ja esteu a casa!!!!.
    Petons mil

    ResponElimina
  4. m'emociona saber que us heu passat una nit sense dormir. A cremar etapes.

    tinc moltes ganes d'abraçar-lo, fer-li petons i de veure com caga el tió i de que conegui tots els cosins. nomes cal llegir els comentaris per veure com tothom l'espera.

    avies,
    control amb el 'jalo' que els pares ja marquen territori, teca la justa i a les hores, i a poder ser macrobiotica... com ha de ser, vaige.

    au,

    ResponElimina
  5. Tot porta el seu temps, peró veig que el Pau va progresant, segú que quan estigueu aqui ya us el heureu fet ben vostre.

    ResponElimina
  6. Per la meva curta experiència com a mare, dir que el Juanjo i jo tampoc vam dormir la nostra primera nit (ens despertàvem només que respirés o fes algun sorollet). I els primers dies de l'escola bressol, només arribar demanàva galetes, suposem que per l'ansietat de que el deixéssim, allí solet sense els pares, poobret. O sigui que teniu un fill!!!!

    ResponElimina
  7. speechless:)

    ResponElimina