dissabte, 16 de gener del 2016

Bloc oblidat?

Doncs gairebé oblidat... però no. Hi torno. M'hi ha fet pensat la psicòloga que ens demana més fotos del Pau per enviar-les a Etiòpia per a l'informe de seguiment del Pau (era un dels requisits del procés d'adopció)
I com deia aquell, aprofitant l'avinentesa, escric el resum de l'any.
Com cada any, a Linyola passen els Reis casa per casa, i hi deixen els regals. Ja fa un parell d'anys que diem que seran els últims, però no. I aquest any tampoc.



El que no canvia és el pastís d'aniversari: 7. I això era l'any passat; quan escric això ja està a punt de fer-ne 8. Ara és quan toca allò de "Com passa el temps, que vellets..." però no. Seguim amb esperit jove i amb ganes de fer coses mb el Pau. Ja ho anireu veient a les fotos.



Potser la novetat d'enguany és l'esport. El vam apuntar al club Atlètic Xafatolls de Mollerussa, i ja veiem que li agrada anar a córrer, però em sembla que li tira més el futbol. Ja veurem.




El que tenim clar que allà on millor s'ho passa el Pau, i cada any que passa ho tenim més clar, és amb els cosins de Linyola. El veieu aquí amb el Nil, que també corre, i ara el veieu amb tota la resta, després d'un dinar familiar dels d'anar mudat.





EPS!! pèro no oblidem a les cosinetes de Barcelona, amb qui  també s'ho passa bé, però és clar, "Tot són nenes, i petites", i a més no hi ha gaires llocs a Barcelona on sortir a córrer amb la llibertat que té a Linyola.

















Aquest estiu passat vam anar a Holanda. El primer viatge a l'estranger. Calia espavilar-se per demanar menjar, beure, adreces... "Ja ho fa el pare", però el Pau ja deia bon dia, adéu, hola, gràcies, i és clar, a l'hora de pagar "the bill".













I també a l'estiu ens vam estrenar en l'excursió a la muntanya, amb nit a un refugi de muntanya inclosa. Va ser a la Vall Farrera, i realment va ser una molt bona experiència per a tots tres.







La muntanya sempre dóna gana, tanta com per acabar-se el seu esmorzar... i el meu.



Total, que ens ho seguim passant molt bé tots tres junts....



I com sempre, acabem l'any anant a menjar ingera al restaurant etíop de Barcelona. Ens encanta!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada